BUGY V NASTAVENÍ

Uživatelský avatar
agripa
Novice chatter
 
Příspěvky: 212
Registrován: 28.12.2006
Bydliště: ČR

Re: BUGY V NASTAVENÍ od agripa » ned zář 03, 2017 10:58 am Příspěvek

Díky za nápad. Myslel jsem, že je to doba, kdy se objevují vývěsky na zdi banky, ale je možné, že je tam i prodleva u jednotlivých osob.
Citius, Altius, Fortius
Rychlejší, vyšší, silnější
-že by nejen heslo OH, ale i UO?

Uživatelský avatar
agripa
Novice chatter
 
Příspěvky: 212
Registrován: 28.12.2006
Bydliště: ČR

Re: BUGY V NASTAVENÍ od agripa » pon zář 04, 2017 2:48 pm Příspěvek

Tak mám dojem, že je to tak, jak to psal Carbo. Sice se každý den objeví nová výzva k zabití bandity, ale pokud ho člověk sejme např. v pondělí, může si dát cca 4 dny oraz, Lucius už následně hlavy ignoruje.
Citius, Altius, Fortius
Rychlejší, vyšší, silnější
-že by nejen heslo OH, ale i UO?

Uživatelský avatar
Zakkaria Thant
Apprentice chatter
 
Příspěvky: 270
Registrován: 12.07.2015

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Zakkaria Thant » čtv zář 14, 2017 7:49 am Příspěvek

Lance - nastavena podmínka 120 dex, což není nikde uvedeno na webu ani ve změnách, navíc to nedává smysl takto nastavené, takže hlásím chybičku k opravení.

Malak
* GM *
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 2.02.2009

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Malak » pon zář 25, 2017 11:16 am Příspěvek

Jde o tuto změnu http://www.dp2.cz/news/280/58/uprava-kodu kde vynecháním nedošlo k zapsaní dex změny. Nejde tedy o chybu.
edit Traya: Opraveno na webu.

Uživatelský avatar
Zakkaria Thant
Apprentice chatter
 
Příspěvky: 270
Registrován: 12.07.2015

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Zakkaria Thant » pon zář 25, 2017 11:28 am Příspěvek

Malak píše:Jde o tuto změnu http://www.dp2.cz/news/280/58/uprava-kodu kde vynecháním nedošlo k zapsaní dex změny. Nejde tedy o chybu.


No nikde se to neuvedlo a nějak nechápu proč se tato změna udělala... 125 dex a 110 str požadavky na zbraň to jako fakt? Takovou zbraň nechceš... Obecně nechápu tyhle omezení na takto extrémní hodnoty, potom to jen znamená, že je v systému množství zbraní, které nikdo nevyužívá a jsou tedy úplně k ničemu.

Carbo
Journeyman chatter
 
Příspěvky: 381
Registrován: 13.06.2012

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Carbo » čtv říj 05, 2017 1:50 pm Příspěvek

Zaklínač môže dať neobmedzené množstvo fire a poison zdi neviem či to je zámer, ale asi bug. Energy a pra zdi sú obmedzné na max 40 poli.

Nejde u speciek meniť niektoré specky za perky.
Naposledy upravil Carbo dne pát říj 06, 2017 8:10 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar
Zakkaria Thant
Apprentice chatter
 
Příspěvky: 270
Registrován: 12.07.2015

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Zakkaria Thant » pát říj 06, 2017 6:51 am Příspěvek

Malak píše:Extra bodů má být jak je psáno 30, jde o chybu. Byla opravena a všem postavám bylo nutné vyresetovat z toho důvodu specializace.
Možnost změny vlastnosti na body do perků je dočasně zrušena než dojde ke kontrole a opravě.

K ostatnímu se pokusim hromadně odpovědět později, díky.


Záměrně nejde měnit za perk body.

Uživatelský avatar
Zakkaria Thant
Apprentice chatter
 
Příspěvky: 270
Registrován: 12.07.2015

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Zakkaria Thant » pát říj 20, 2017 10:55 pm Příspěvek

Hagart - cca v 22:25 jsme došli k pokladu a lebka nikde nebyla, přitom poklad byl a když jsme vešli do té předposlední lokace, tak jsem tam tu lebku jasně viděl, potom jsem ji nesledoval, ale až jsme vše zabili, tak tam nebyla. Poprosil bych tedy kontrolu co se stalo, protože než jsme vycházeli, tak i na webu bylo, že poklad tam je, tak tomu nějak nerozumím...

auper
Newbie chatter
 
Příspěvky: 32
Registrován: 22.09.2012

Re: BUGY V NASTAVENÍ od auper » úte pro 12, 2017 12:23 am Příspěvek

Prošli jsme asi týden zpět dzmony a nešlo nám nijak nabít zbraň krystaly. Měli jsme 2 zbraně, 8 krystalů a mohli jsme klikat jak jsme chtěli a nic nefungovalo. Na část zbroje to bylo ok a vše fungovalo, ale když jsem klikl na 4 krystaly, tak to chtělo oddělit krystal od kupky a když jsem klik pouze na jeden a na zbraň, tak to zase chtělo 4 krystaly. Zkoušeli jsme všechny možné kombinace. Dokonce se nám podařilo i krystaly nějak nabít, ale i tak jsme prostě neuspěli a nemyslím si, že kdyby to normálně fungovalo, že na to nepřijdeme. A na page mi zatím nikdo neodepsal.

Uživatelský avatar
Talner
Journeyman chatter
 
Příspěvky: 436
Registrován: 9.11.2007
Bydliště: Chlumčany Village

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Talner » čtv pro 21, 2017 12:02 am Příspěvek

Dnes cca kolem 22 hodiny jsme došli Hag a zase nám zmizela lebka.
Sarthan-C-Xarhaaz, kterého nechceš nasrat

Uživatelský avatar
Altaj
Journeyman chatter
 
Příspěvky: 401
Registrován: 14.04.2012

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Altaj » pát pro 22, 2017 10:25 am Příspěvek

bug u vareni, kdy mi do baglu pada maso crafted by nekdo jiny je vazne silne neprijemny... asi v okamziku, kdy vari dve postavy kdekoli na shardu tak se vyrobce generuje nahodne... coz je super, kdyz varim pro nekoho jineho, ze... a kdyz se s dotycnym domluvim na vymene tak misto treba 9-10 kvality mam crafted by me 3-4 (jako v poslednim pripade), ktery je dobry akorat tak na odevzdani.

to se to fakt deje jen u vareni?

mimochodem reportovano pres page "long time ago"
To fight and conquer in all our battles is not supreme excellence;
supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting.

Uživatelský avatar
Hrobnik
Novice chatter
 
Příspěvky: 203
Registrován: 24.10.2013

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Hrobnik » ned pro 24, 2017 10:43 pm Příspěvek

Zakkaria Thant píše:Lance - nastavena podmínka 120 dex, což není nikde uvedeno na webu ani ve změnách, navíc to nedává smysl takto nastavené, takže hlásím chybičku k opravení.


Nějak to se tu pořád neodpovědělo na to proč je na lance požadavek 125 dex a 110 str přijde mi to docela zbytečnost pochopil bych 125 str ale 125 dex ?

Uživatelský avatar
Hrobnik
Novice chatter
 
Příspěvky: 203
Registrován: 24.10.2013

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Hrobnik » pon led 08, 2018 3:15 pm Příspěvek

Dovednost Focus umožňuje se při obdrženém úderu nadále soustředit na hraní.

šance na nepřerušení se rovná hodnotě dovednosti Focus

nefunguje při dovednosti 100 při obdržení dmg přeruší hraní.....

115 provocation je uplne k ničemu protože nezvýší škálu npc co lze provoknout
např. nechápu jestli na provoknutí master knighta je potřeba mít provocation 700....
a rozdíl mezi lady v mephistu s kladivem provoknu s halapartnou ne ..... postrádá to logiku...

Malak
* GM *
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 2.02.2009

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Malak » pon led 08, 2018 4:59 pm Příspěvek

Focus si zapíšu a při práci na příštím updatu se na to podívám.
Power scrolly jsou určitě nějaké, které mají menší bonusy a menší funkčnost. Dříve jsme si zkusili rozepsat jak jednotlivé power scrolly posilnit, kde dát speciální bonusy při 05/10/15/20, ale to odpadlo v momentě, kdy se nastavil postupný růst skillcapu. S tím není už zvednutý skill nad 100 takový zlomový bod, který by přímo omezoval jiné dovednosti, takže tenhle problém výrazně na prioritě poklesl. Jsou pořád dovednosti, kde je znatelný rozdíl ten bonus mít nebo ne a určitě dovednosti, kde zejména za tu práci co je nutné dát do obdržení všech power scrollu, se to zrovna neoplatí.
U provocation bude pár vedlejších vzorců než přímá provokace, kde alespoň tím drobným bonusem to vždy bude znát. Což znamená třeba bardská kniha nebo oslabení, které provokace dává na monstra. Také škálu to možná nezvýší (kvůli tomu, že na monstrech, které zmiňuješ je prostě velký schod), ale šance, pokud někde nebyla 100%, tak ovlivněna bude.

Uživatelský avatar
Hrobnik
Novice chatter
 
Příspěvky: 203
Registrován: 24.10.2013

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Hrobnik » úte led 09, 2018 8:18 am Příspěvek

Ještě jsem si všiml, že u provocation dost často zahraju zazní úspěšný tón pro úspěšné vyprovokování ale nic se nestane ani npc není oslabenou ani vyprovokováno stává se to hlavně u Dzmonů a dalších npc...

Rhian Sugden
Grandmaster chatter
 
Příspěvky: 834
Registrován: 7.09.2012

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Rhian Sugden » čtv led 11, 2018 4:53 pm Příspěvek

prosím, docela často se stane, že se bugne váha postavy... někdy to je o pár stonů a nevadí to, ale nyní jsem třeba na 520 a nemůžu se ani hnout :( většinou se mi to stane u šipek/šípů při vkládání do toulce. Někdy i při regách do opasku.

Díky

Malak
* GM *
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 2.02.2009

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Malak » čtv led 11, 2018 9:15 pm Příspěvek

Hrobnik píše:Ještě jsem si všiml, že u provocation dost často zahraju zazní úspěšný tón pro úspěšné vyprovokování ale nic se nestane ani npc není oslabenou ani vyprovokováno stává se to hlavně u Dzmonů a dalších npc...


přepsáno do chyb, díky

Rhian Sugden píše:prosím, docela často se stane, že se bugne váha postavy... někdy to je o pár stonů a nevadí to, ale nyní jsem třeba na 520 a nemůžu se ani hnout :( většinou se mi to stane u šipek/šípů při vkládání do toulce. Někdy i při regách do opasku.

Díky


Kdyby se ti povedlo zjistit více podrobností asi by to pomohlo :) ale zapíšu si chybu takhle jak ji říkáš a snad se na něco přijde.

Rhian Sugden
Grandmaster chatter
 
Příspěvky: 834
Registrován: 7.09.2012

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Rhian Sugden » pát led 12, 2018 12:04 am Příspěvek

Malaku bylo to uplne presne takhle:

otevrel jsem banku, pak jsem otevrel jsem bagl se sipkama, nabral jsem asi 3500 tisice sipek. Ty jsem pretahl do toulce. Nezapocitala se ta redukce vahy z toulce. Tak jsem sundal toulec a nandal znova toulec, vaha se zase zvysila, ale ted uz jen o tu redukovanou. Nicmene ta puvodni vaha asi tech 350 kamene tak zustala stale viset. A nyni at sundavam toulec jak chci, tak uz se to nehyba. Jen o tu uz redukovanou vahu

Snad to takhle pomuze. Diky

Pietro
Neophyte chatter
 
Příspěvky: 108
Registrován: 2.01.2016

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Pietro » pát led 12, 2018 3:06 pm Příspěvek

soustředění na hraní -> focus - mě to funguje jak má, akorát je problém, že když používám tu zraňující modlitbu,tak samožřejmně na někoho okolo zautočím a švihnu po něm i holí/zbraní -> což přeruší hraní, jinak mi přišlo,že když jsem dostával dmg na dálku tak mi to hraní nepřeruší.... přerušení teda aspoň u mě nastane pouze nějakou akcí,kterou má postava provede nechtěně.

Carbo
Journeyman chatter
 
Příspěvky: 381
Registrován: 13.06.2012

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Carbo » úte led 16, 2018 12:42 pm Příspěvek

Dnes sme išli belca. Všetky spawny plné na webe písalo že poklad je. Prejdeme ho na koniec a boss nikde poklad nikde a gata nikde. Pozrieme na web a poklad už tam nebol. Nie je podľa mňa možné, aby takto rýchlo poresovali všetky NPC na spawnoch. Prosím o kontrolu. Pravdepodobne to niekto prebehuje v hide alebo za mága s hidom a zabije len na konci bosa. Ak je to povolené a GM proti tomu nič nemajú prosím, aby to sem napísali. Druhá možnosť, že zobrazovanie pokladov na webe má veľmi dlhé oneskorenie od aktuálneho stavu a spawny naozaj stihli poresovať. Prepodkladám, že minimálne 4 strážcovia pred bosom majú dlhší respwn ako je 30-40 minut.

Belca sme došli 16.1. cca 11:30.

Uživatelský avatar
Hrobnik
Novice chatter
 
Příspěvky: 203
Registrován: 24.10.2013

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Hrobnik » úte led 16, 2018 1:18 pm Příspěvek

Belce se šel včera večer a má tuším 24h respawn nebo tak nějak :) a pokud vím ráno nejel web (spadl,restart,úpravy, nevím) tak není možný aby tam dnes byl bohužel máte smolíka :P a řekl bych, že to byla chyba na webu než že by to někdo procházel v hidu :) Belce chodíme pravidelně každej večer takže ti to ulehčím a řeknu rovnou, že je zbytečný tam chodit :bigups:

Uživatelský avatar
Sargis
Apprentice chatter
 
Příspěvky: 285
Registrován: 20.01.2008

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Sargis » úte led 16, 2018 6:06 pm Příspěvek

Hrobník kecá nemáme tanka a bez tanka neprojdeš ani Ninos.
Furion....

Uživatelský avatar
Hrobnik
Novice chatter
 
Příspěvky: 203
Registrován: 24.10.2013

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Hrobnik » čtv led 18, 2018 10:05 am Příspěvek

Našel jsem zajímavej bug, otevírat těla,kuchat, lootovat jde na 2 pole daleko ale stříhat ne, bylo by dobrý to buď sjednotit na 1 nebo 2 :wink:

Pietro
Neophyte chatter
 
Příspěvky: 108
Registrován: 2.01.2016

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Pietro » čtv led 18, 2018 4:51 pm Příspěvek

to píšeš kvůli makra? :D si nahrej stříhání až po sebrání z těla a pohoda 8-)

Uživatelský avatar
Talner
Journeyman chatter
 
Příspěvky: 436
Registrován: 9.11.2007
Bydliště: Chlumčany Village

Re: BUGY V NASTAVENÍ od Talner » čtv led 18, 2018 5:04 pm Příspěvek

Tohle není bug, takhle je to v UO normálně nastaveno. :D
Sarthan-C-Xarhaaz, kterého nechceš nasrat

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků